Informatiemiddag voor omwonenden

ReggeWind houdt op 15 september 2018 een informatiemiddag voor omwonenden. ReggeWind is al een aantal jaren bezig met de ontwikkeling van windparken in de regio. In de gemeente Hellendoorn zijn een beperkt aantal locaties geschikt voor windmolens, waaronder het gebied tussen Daarle en Hoge Hexel. Samen met agrariër Jan Poorterman zijn wij voornemens om een duurzaam energiepark te ontwikkelen in dit gebied met 3 grote windturbines en minimaal 4 hectare zonnepark.

We hebben inmiddels al met een aantal omwonenden gesproken, maar willen dit nu breder gaan trekken naar alle omwonenden. Op een later tijdstip zal er  een informatiemiddag worden georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn en Wierden. U zal de datum hiervoor vinden in de plaatselijk week- en dagbladen of geef u onderaan de website op middels u emailadres. U ontvangt dan alle informatie over het energiepark.