Drone brengt energiepark in beeld

Vorige maand heeft het droneteam het plangebied in Daarle in beeld gebracht door middel van bolfoto’s.

Fotovisualisaties

In deze bolfoto’s worden de turbines gemonteerd. De gehanteerde methodiek stelt ons in staat waarheidsgetrouwe visualisaties van hoge kwaliteit te vervaardigen. Het is ook mogelijk om windturbines met draaiende wieken weer te geven in een foto. Dergelijke visualisaties geeft de omwonenden een accuraat beeld van de toekomstige situatie

Interactieve website

De visualisaties worden online in een eigen websiteomgeving weergegeven. Hierbij kunnen de hoge resolutie panorama’s zo worden getoond dat de gebruiker als het ware rond kan kijken. Met behulp van duidelijke kaarten wordt zichtbaar gemaakt waar het project zich bevindt, wat de eigenschappen van het project zijn en van waaruit de foto is genomen. Bekijk hier de visualisatie van het energiepark.